AUDIOVISUEEL INSTALLATIEBEDRIJF MVIE SLUIT ZICH AAN BIJ TVB.

Februari 2023 – MVIE Audiovisuele Techniek sluit zich vanaf heden aan bij TVB. TVB, dat staat voor Technische Verenigde Bedrijven, is ontzettend blij met deze ontwikkeling en kijkt uit naar een mooie samenwerking.

“MVIE heeft met hun ervaring en kennis op het gebied van audiovisuele installaties een uniek specialisme binnen de installatietechniek. Hierdoor bieden ze een mooie aanvulling op het huidige pakket van diensten binnen TVB”, aldus Edwin Dullaart, algemeen directeur van TVB.

Een technische toekomst
Gevestigd in Gorinchem en met een twintigtal aan collega’s, is MVIE al meer dan 20 jaar actief binnen de audiovisuele branche. In de loop der jaren heeft het bedrijf een sterke reputatie opgebouwd als leverancier en installateur van hoogwaardige audiovisuele installaties voor ondernemingen. “Door ons aan te sluiten bij TVB, zet MVIE een belangrijke stap richting de toekomst”, aldus Mark Versteegh, directeur van MVIE. “Zo kunnen wij ons nog beter richten op de corebusiness van het bedrijf en  het realiseren van groeiambities in de toekomst.”

Samen sterker
TVB is een onderneming van verschillende technische bedrijven in Nederland die zich richt op het installeren, onderhouden en beheren van techniek binnen de technische sector. “We zijn erg blij met de toetreding van MVIE tot TVB”, aldus Edwin. “MVIE is een belangrijke speler in de audiovisuele branche en we zijn ervan overtuigd dat het bedrijf een waardevolle bijdrage gaat leveren binnen onze groep technische bedrijven.”

Passend binnen de filosofie van TVB, zal MVIE onder de eigen naam, vanuit de huidige locatie en zelfstandig blijven opereren. Wel zal TVB ondersteuning bieden op het gebied van verschillende dienstverlenende afdelingen. Hierdoor kan MVIE zich meer focussen op de kernactiviteiten van het bedrijf en zichzelf nog verder onderscheiden binnen de huidige technische markt.